Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

perjantai 2. marraskuuta 2012

Aiheita kuluneilta viikoilta


Koulultani löytyy vanhanaikainen hissi ja hissin kuljettaja. Hissi on valaistu romanttisesti ,  siksi kuvassani valaistus on mitä on.


Parkkipoliisin kulkuneuvo




Eksyin etsiessäni supermarkettia tässä viikolla. Olin jossain ränsistyneiden talojen kadulla ja keskellä ei mitään näin "hienon tai ainakin silmiinpistävän" talon. Lähemmäs tultuani, havainnoin sen olevan buddhalainen kirkko/temppeli. 
En nähnyt ristinsielua, joten astelin sisään ja valokuvasin. Tosin jossain vaiheessa mietin että olisiko siellä pitänyt ottaa kengät jalasta. Noh, kengät jalassa tai ei, kukaan ei käyntiäni todistanut. Mutta se täytyy sanoa että olen kyllä niin 'perso' kullalle, että vain väri ja kultauspinnassa niin olisin voinut ihailla tavaroita tunti tolkulla..
















2 kommenttia:

  1. Voi hitsi taas mä mokasin kun piti vastailla. Noh, uudestaan.
    Taitaa olla japanilaisten temppeli kysymyksessä. Tuon parkkipirkkkojen skootterin ottaisin kauppakassiksi. Sisiliskoa jonka kuvasit kutsutaan Thaimaassa tukkeeksi ja sen keltaisen kukkasen olen kuvannut Thaimaassa kännykkäni taustakuvaksi :) ps. Meillä Turuss on jo ollut eka lumimyräkkä. Joo ja huhujen mukaan saadaan uudempi laiva (Baltic princess) t. Kennu

    VastaaPoista