Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

maanantai 10. syyskuuta 2012

90 päivää lähtöön..


Nyt on 10.09.2012 jäljellä on 90 päivää, kerron  kouluseikkailuistani lisää seuraavassa, mutta nyt on pakko laittaa fiktiota kehiin.

Kävin siis kirjakaupassa eilen ja minun oli pakko ostaa kirja, jonka nimi oli rakastuminen 90 päivässä. Se oli tarjouksessa 5dollaria eli "ei paha"!
ja tietysti mukaan tuli toinenkin kirja eli "nyt on se hetki"...

 En tietenkään ole sitä lukenut, mutta nyt laitan muutaman romanttisen kuvan tähän teille ja itselleni. Ja ken tietää vaikka löytäisin, sen minulle oikean miehen,( rikkaan, anteliaan terveen, rakastavan ja rakkaan) J .
















1 kommentti:

  1. RAKENNA OMAT OLOSUHTEESI


    Elämässään onnistuvat ihmiset ovat heitä, jotka etsivät itselleen sopivia olosuhteita. Ja jos he eivät niitä löydä, he luovat sellaiset itse.

    Kaukaisen ja saavuttamattoman viehätys voi olla petollista. Elämäsi suurin mahdollisuus on tänään juuri siellä, missä itsekin olet. Liian kauas tähyilemällä jätät lähelläsi olevat mahdollisuudet nenäsi varjoon. Oikein oivallettuna jokainen hetki voi olla sinulle elämäsi tilaisuus.

    Kohtalossa ei ole kyse sattumasta, vaan valinnoista. Kohtalosi ei ole jotain, jota voit vain odottaa tapahtuvaksi. Se on jotain, minkä voit itse rakentaa. Ympärilläsi on tuhansittain mahdollisuuksia, mutta asiat eivät järjesty itsestään.

    Ne pitää laittaa järjestymään.

    VastaaPoista