Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

maanantai 10. syyskuuta 2012

Uudet kurssit

Undergraduate                                          
Hawaii Pacific University                                          
Undeclared                                          
                                       

CourseTitleCredits

DaysTime


CSCI Computer Science I
3.000


TR2:05 pm - 3:30 pm


CSCI  Computer Science I Lab
1.000


R5:15 pm - 8:10 pm


JOUR  Writing for the Media
3.000


MWF8:35 am - 9:30 am


JOUR Photojournalism
3.000


T5:15 pm - 8:10 pm


MULT Motion Picture Production
3.000


TR3:40 pm - 5:05 pm


MULT Non-linear Audio-Visual Edit
3.000

TR9:10 am - 10:35 am

Total Credits:16.000

Aamulla nousin jo kuudelta ja nyt menin reippaasti ulos linja-autoa odottamaan. Tulihan se auto 07.14, istahdin penkille ja havahduin bussin suuntaavan kohti Waikiki-rantaa. Avasin suuni ja kuulin bussin tekevän ympyrän ja sitten kulkevan keskustaan. Kulkihan se, mutta kahdenkymmenen minuutin sijaan istuin siellä 1h20min!!

Tuli taas ajateltua auton tai polkupyörän hankintaa. Kauniita maisemat olivat ( ja likaiset ikkunat bussissa), etten voinut kuvata. Muutoin rauhallinen aamu! Kuitenkin menin tunnille, jo muiden ollessa paikalla, yllättävää J

Tapaamiseni opinto-ohjaajan kanssa sujui kuin tanssi, kunhan pääsin oikean henkilön puheille. Vaihto onnistui 30 dollarin “kipurahan” kanssa. Nyt sitten olen kaiken muun ohella multimedian ja journalismin opiskelija. Uusi lukujärjestykseni yllä!

Seuraavaksi suuntasin kirjakauppaan ja kursseilla tarvitsemani kirjat maksoivat n.600dollaria! Hinnat kuin Suomessa, näistä oli vielä toisten vanhoja  kolme kirjaa 7:stä. Ostin ne 3 kulunutta, voi kun muutkin kirjat ilmaantuisivat käytettyinä! (Jos minun on pakko ne hankkia, aion tilata ne nettikaupasta, odotan kuitenkin ensin opettajien kanssa keskustelua ja heidän vakuuttelua kirjan tarpeellisuudesta kurssilla.)

Nyt sain “viestimille(medialle) kirjoittelua”-tunnilta kotitehtävän tehtyä, aiheena oli Väritetty totuus, USA 2003(eng. Shattered Glass) filmin analysointi. (Filmi kertoo median vastuusta ja perustuu tositarinaan Stephen Glassista, reportterista, joka keksi aiheensa. )

Nyt alan sitten jo suuntautua kotia kohden, vuokrarahatkin ja takuuvuokra on jo nostettu pankista. Toivottavasti bussimatka sujuu ongelmitta ja uima-allas on jo käytettävissä. Huomenna on opintojen täyttämä päivä, ettei tällä uudella lukkarilla taida ajankäytön ongelmia tulla. Kuulin vielä, että perjantaina erilaiset kerhot esittäytyvät. Siellä minua kiinnostaa yoga-kerho mm. koska alkeistunnit ovat ilmaisia! Vihdoinkin, jokin on tässä koulussa ilmaista!

3 kommenttia:

  1. Joo mä testaan tätä blogijuttua :) T. Kennu

    VastaaPoista
  2. Hei Marjo. Mukavia lukuhetkiä auringossa biitsillä. T. Kennu

    VastaaPoista
  3. Kiitos, tosin meinaan tulla jo ensi viikolla kaymaan kotona ja sitten viikon sisalla takaisin.

    VastaaPoista