Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pitkä viikonloppu ja Suomessa isänpäivä, onnea isät !

Vuorokausi Missourilla oli hieno kokemus. Kierrettiin ympäri laivaa monta tuntia ja kamerani lauloi..


Makuusijat olivat uskomattoman pienet ja kapeat, mutta silti nukuin ilman painajaisia. Tosin heräsin välillä kun kyynärpääni osui kattoon tai seinään ja unia näin kyllä. Kerrankin herätessäni muistin kertovani oikean nimeni unessa jollekin, eli en tiedä oliko siellä haamuja?
Noh, tämä  laivahan säilyi "voittajana" kolmessa sodassa ja oletettavasti miehistö oli onnellisia.

Yösijamme kolmessa kerroksessa ja tiedoksi tyttö oli lyhyt ja muutenkin pienikokoinen

suihkutilat nappia painaen sai veden valumaan ja termostaatti oli valmiiksi säädetty

Jyrkkiä portaita oli kaikkialla


Messi ruokailu oli kokemus, ruoka loppui kesken samoin kahvi. Henkilökunta kieltäytyi keittämästä lisää, koska laskettu määrä oli jo käytetty tuntui niin messi ruokailulta kun joku loppuu se loppuu... Muutoin tosi huono pitopalvelu, sillä ryhmän lukumäärä oli jo viikkoja ennen tiedossa. He myös itse annostelivat ruuan ja kahvikuppien koko oli standardi. Onneksi en ollut töissä, sillä olisin menettänyt hermoni työkamuille. Juuri aiemmin laivakierroksella idean äiti oli kertonut että ensimmäisillä kerroilla ei ollut lämmintä vettä suihkuissa ja asia muutettiin jotta ryhmät olisivat tyytyväiset ja tulisivat toisenkin kerran. Katsotaan toistuuko sama seuraavalla kerralla? Me menemme haastattelemaan kyseistä naista nyt viikonloppuna ja saamme varmasti vastauksia mieltä vaivaaviin kysymyksiin.

Messi
Päällystön hyttejä


Näimme myös japanilaislentokoneen jättämät jäljet tukikohdassa. Kun luodin jäljet loppuvat maassa olevan lentokoneen siivet saivat osuman.

Kapteenin hytti

 ruokailutila kapteenin hytissä
Meitä oli 80 kymmentä, joten sekaan mahtui ihmisiä laidasta laitaan..


Sateenkaari näyttäytyi illalla ennen nukkumaan menoa...
 Muistolaatta laivassa kohdassa, jossa japanilaiset allekirjoittivat antautumisensa ja toinen maailmansota päättyi 2 Syyskuuta 1945.

Merimiehillä on ollut julkisuuden vieraita: Presidentti Truman oli matkalla Missourilla ja söi miehistön messissäkin.
Oletettavasti seuraavat daamit kävivät myös laivassa..

Betty Grable    http://www.thegoldenyears.org/grable.html 

Marilyn Monroe http://marilynmonroe.com/


 Olinhan siellä minäkin.. hih hih..Maanantaina 11.11.2012 koulu oli kiinni, koska sunnuntaina oli veteraanien päivä. Kävin sitten ostoksilla itsenäisyyspäivän juhlintaa varten ja sunnuntaina oli kuukauden toinen sunnuntai, jolloin Iolani palatsiin pääsi Havajissa asuvat ilmaiseksi. Siitä kuvia ja tarinaa kohta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti