Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

torstai 25. lokakuuta 2012

Koerumba tältä erää ohi

Tiistaina oli sitten totinen hetki kun java-koodikielen ensimmäinen koe tuli eteeni. Neljä sivua kysymyksiä ja aikaa vastata tunti. Vastaukset saivat olla muutaman rivin ja käsin kirjoitettuna ja tietokonetta ei saanut käyttää. (Syynä oli että mitä lyhyempi koodin pätkä ja ohjelma toimii moitteettomasti sen parempi, kunhan muistaa kommentoida mitä tekee. Sekä tietokoneessa oleva ohjelma olisi antanut oikeinkirjoitusvinkkejä.)
Nolotti palauttaa paperi opettajalle ja vieläkin mietin että miten kummassa Suomen AMK:n tietotekniikan pääsykokeissa menestyin niin loistavasti. Sain koepaperini takaisin (torstaina), 42/100 eli hylätty. Opettaja tosin tuli kertomaan että saan D arvosanan, mikä tarkoittaa 5 tai 1. Minulla on nyt ihan hyvämieli ja tiesinhän jo ettei se koe hyvin mennyt...

Keskiviikkona oli journalismin koe. Heh heh, kuvitelkaa minut kirjoittamassa taas englantia kieliopillisesti oikein. Ihminen, joka oli ala-asteella enemmän matemaattisesti lahjakas kuin kielellisesti. 

Edellisen kerranhan kun minulla oli journalisminkoe, kaikki luokaltani reputtivat sen. Nyt oli uusi yritys! Kokeessa oli sitten muutama monivalintatehtävä ensimmäisellä sivulla ja kolme muuta sivua lauseiden muokkausta jne. Yhdessä vaiheessa tuli mieleeni, että tarkastaako opettaja samalla jos jollakin on lukihäiriö, sillä myös kirjainten paikkaa sanojen sisällä oli muutettu. Aikaa oli taas vaan tunti ja ihmetyttää, kuinka tehokasta tämä täällä on. Suomessa aikaa vastaavaan olisi ainakin kaksi tuntia ehkä enemmänkin.

Kokeen jälkeen menin sitten asunnolle. Sieltä sitten lähdin rannalle.


Rannalla näin televisioyhtiön auton ja minulle kerrottiin että purjevene oli uponnut karikkoon ja siitä tulisi yksi illan uutinen..
Eli pakkohan minunkin sitten kuvata ja tässä kekellä kuvaa näkyy masto.. Muuten oli vesi korkealla ja venettä ei näkynyt :(   (Lähdin pois paljon ennenkuin kuvausauto.)




Melkein menin halpaan vaikka pulut eivät

veistetty pöllö
 linnut eivät kopioita pelkää


Kävin tässä taidemuseossakin ja taidetta en kuvannut mutta ympäristöä sitäkin enemmän,
kyseinen museo..
http://www.hawaiimuseums.org/mc/isoahu_hisam.htm

minun piti katsoa tatuointitaidetta, mutta paikka olisi ollut
http://honolulumuseum.org/

kaunista
upea rakennus






sisilisko tai jokin..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti