Kaksitoista päivää

Kaksitoista päivää
Kyllä me vielä kohdataan!

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Perjantai 16.11.2012 Isäni syntymäpäivä

Juhlistin isäni syntymäpäivää käymällä hierojalla ja ostoksilla. 

Hierojalla vietin 90 minuuttia ja vieläkin ihmetyttää kun verot tulee hintojen päälle ja vielä "juomarahakin". 

Tosin en vieläkään tiedä mikä sitten kampaajalla, hierojalla on se sovelias prosentti. Tarjoilijallehan se oli 15-20% ja siitä ylöspäin.

Noh, olen siis ollut Waikikissa hierojalla, jossa mainostettiin hierontaa 55dollaria tunti, kun tein varauksen ja oli maksun aika minulle sanottiin että verot ja hierojanpalkkio tekee lisää ja maksu oli sitten 78 dollaria. (Minä olin vielä jättänyt 5 dollaria hierontapöydällekin, mutta siellähän oli.)

Menin sitten toiseen paikkaan lähellä koulua Plumeria Body & Mind Massage, 911 Alakea St
Hieronta oli hyvin erilaista, hieroja kiipesi jalkojeni päälle ja polvet pohkeissa tekivät todella "mannaa'..
Hieronta oli kait thaimaalaista ja todella tehokasta kuitenkaan yhtään mustelmaa ei tullut eikä minun tarvinnut pyytää lopettamaan. Hinta oli 90minuuttia 85dollaria ja siinä oli verot mukana (tai maksoin käteisellä). Juomarahaa en sitten tajunnut jättää, koska odotin hinnan kohoavan taas kuten edellisessä paikassa. Noh jos menen sinne vielä niin maksan senkin. 

Hoidossa mentiin kivun äärirajoilla kuitenkin, ihanan tuoksuista öljyäkin käyttivät ja poistuessani olin energiaa täynnä. Siitä sitten menin suoraan ostoksille. Ostin kaksi hametta ja yhden villatakin. Nyt pitäisi sitten olla vaatteet niin juhlaan kuin juhlaan. Kengät tosin vielä puuttuvat. Laukun ostin jo vähän aikaa sitten ja eilen ostin uuden lompakonkin.

Tietysti juhlistin isäni syntymäpäivää myös syömällä vähän "paremmin', kävin meksikolaisessa ja otin kanaa, papuja, nachoja ja juustokastiketta. Rasvaista ja ah niin hyvää!

Lupasin kuvata poliisin kävelykatu-kulkuvälineen kun sen näen ja tässähän sitten se tulee. 

Isälle syntymäpäivälahja, mutta nyt vain kuvana ja Lambourginia ei ollut liikkeessä enää,
 olikohan myyty vai vuokrattu? 
Tässä liikkeessä vuokrataankin näitä autoja ja vaikka hinta on näkyvissä, tulee niihin vielä lisäksi 4% veroa. Hawaii veroprosentti on alhaisempi kuin muiden valtioiden eli kaikkien tuotteiden veron pitäisi olla 4% (muualla jotain 8%). Siksi täältä ostetaan elektroniikkaakin sisämaahan vietäväksi.

Ferrari ja minä (peilikuvana) auton vieressä
Lotus ja Bentley
Porche raukka ulkona sateessa

Ferraria lähempää lasin läpi kuvattuna

Dodge pyöri ympäri näytösautona..

Kävin sitten lauantaina Dahn joogassa ja nyt sitten olen ollut sielläkin, tosin oli avoimet ovet (ilmainen joogatunti siis) ja yksi joogan harrastaja kertoi tunnin päätyttyä että hän oli ihmeissään ettei jooga mattoa tarvittu ja silti hän nautti tästä "helpommasta" joogasta. Lopuksi tarjoiltiin kupilliset teetä ja keskusteltiin mitä jooga kerta mielessä herätti...Kuulemma näin lopetetaan jokainen kerta eli ei vain sännätä tunnin päätteksi pukemaan ja kotiin, vaan vielä ollaan hetki rauhassa, puhuen vuoronperään ja  teetä siemaillen.
http://www.dahnyoga.com/

Dahn joogan perustaja Ilchi Lee ja monien kirjojen kirjoittajan sivut.
http://www.ilchi.com/

Pakko oli ottaa kuva puusta oli niin iso runko ettei varmaan neljänkään ihmisen kädet olisi sen ympärille ylettäneet.


Kalastaja patsas keskellä ei mitään
Joulu on ollut esillä täällä heti marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien..Piparminttusauvoja..

joulupalloja

Ihmiset ja linnut odottavat bussin saapuvan ja huomioikaa täältä löytyy vielä puhelinkoppeja!

Paloauto ja ambulanssi
Pilvenpiirtäjiä on välistä upeata katsoa alhaalta päinkin..

Paikka lähellä koulua
Sunnuntaina lounastin "paremmassa" paikassa ruokailun hinta 12 dollaria ja nyt sain todella erinomaista kalaa Ahi (tai tonnikalaa?), mutta oli ihan raa'an näköistä keskellä pihviä, mutta maku oli tuore ja ah niin loistava. Olin muissa maailmoissa haukattuani ensimmäisen palan. Että ruoka voi olla hyvää.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti